Viskoekies |
1 Kg Vis |
1 Kg Mashpotato |
50 ml Gekapte Pietersielie |
50 ml Gerasperde Uie |
4 Eiers |
10 ml Sout |
Peper na smaak |
1. Trek vel van vis af en sny alle vinne af. |
2. Kook vis in water tot gaar. |
3. Vlok vis van grate af en maak seker al die grate is uit. |
4. Meng vis met Mash, uie, pietersielie, eiers en sout. |
5. Maak balle so groot soos jy jou viskoekie wil hĂȘ en druk plat. |
6. Vries viskoekies tussen lae waxwrap. |
1. Om gaar te maak kan jy die viskoekies ontvries of net so in die oond |
druk tot dit effens bruin begin word. |
2. Jy kan ook die vis in 'n pan braai in 'n bietjie olie totdat dit deursag is. |
3. Onthou die viskoekie is al klaar gaar voordat jy dit vries. |
4. Om vars te gebruik kan jy die koekies in 'n geklitste eier rol en dun in broodkrummels, |
braai dit ban in olie of botter tot ligbruin. |
5. Dien op met chips of 'n lekker slaai. |
Tuesday, 16 August 2011
Viskoekies
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment