Tuesday, 16 August 2011

Viskoekies


Viskoekies
1 Kg Vis
1 Kg Mashpotato
50 ml Gekapte Pietersielie
50 ml Gerasperde Uie
4 Eiers
10 ml Sout
Peper na smaak
1. Trek vel van vis af en sny alle vinne af.
2. Kook vis in water tot gaar.
3. Vlok vis van grate af en maak seker al die grate is uit.
4. Meng vis met Mash, uie, pietersielie, eiers en sout.
5. Maak balle so groot soos jy jou viskoekie wil hĂȘ en druk plat.
6. Vries viskoekies tussen lae waxwrap.
1. Om gaar te maak kan jy die viskoekies ontvries of net so in die oond
    druk tot dit effens bruin begin word.
2. Jy kan ook die vis in 'n pan braai in 'n bietjie olie totdat dit deursag is.
3. Onthou die viskoekie is al klaar gaar voordat jy dit vries.
4. Om vars te gebruik kan jy die koekies in 'n geklitste eier rol en dun in broodkrummels,
    braai dit ban in olie of botter tot ligbruin.
5. Dien op met chips of 'n lekker slaai.

No comments:

Post a Comment