Botter kan ook die geur van
vleis, pluimvee en veral vis uitbring met 'n subtiele smakie van
suurlemoen of kruie,
Mostert of uie.
Geurige Botter
Gemmer botter
125g (1/2 koppie) botter
10ml (2 teelepels) gekapte
gemmerwortel
Sout en varsgemaalde peper
· Heerlik saam met vark –
en lamsvleis
Tabascobotter
125g (1/2 koppie) botter
5ml (1 teelepel)
tabascosous
Sout en varsgemaalde peper
· Heerlik saam met
varkvleis
Knoffelbotter
125g (1/2 koppie) botter
3 knoffelhuisies, gekap
Knippie sout
· Heerlik saam met Bees, Lams – en Varkvleis, Hoender, Vis en groente
Pietersieliebotter
125g (1/2 koppie) botter
10ml (2 teelepels) gekapte
pietersielie
10ml (2 teelepels)
suurlemoensap
· Heerlik saam met Lamsvleis, Hoender, Vis en groente
No comments:
Post a Comment